tiistai 2. tammikuuta 2018

Ensimmäinen askel

Mitä syntyy kun kolme tiedonjanoista, suupieliä ylösnostattavamman arjen pyörittämisestä innostunutta äitiä lyövät viisaita päitään yhteen? No mitä muutakaan kun blogi tietenkin!! :D

Blogin idea syntyi omasta tarpeestamme löytää inspiraatiota ja rohkeutta elää elämää täysillä sekä ideoita tehdä arjesta hyvinvoivampi. Haluamme jakaa arjen niin ylä- kuin alamäetkin, koska vaikka tarkoituksenamme on elää arkea onnellisemmin ja iloisemmin, tulee väistämättä eteen päiviä, jolloin kaikki ottaa päähän tai asiat menee päin sitä itseään. Oman näköisen elämän eläminen ja arjen pyörittäminen vaatii rohkeutta, uskallusta ja ajoittain omalta mukavuusalueelta poistumista - tätä matkaa me haluamme kanssanne jakaa. Koska arki on jokapäiväistä elämäämme haluamme tietenkin elää sen täysillä; oppien, kokien ja itsestä huolta pitäen. Onnellisena pyykkivuorien, töiden, ruoanlaiton ja vuotavien nenien keskelläkin.

Täytämme blogin pohdinnoillamme, ajatuksillamme, tunteenpurkauksilla, opituilla asioilla ja kokemuksillamme. Kolme kirjoittajaa, kolme arkea ja kolme näkökulmaa. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää innostus kokonaisvaltaista hyvinvointia ja itsensä kehittämistä kohtaan. Haluamme olla monipuolinen ja aito blogi tasapainon etsimisestä joskus haastavassakin, mutta niin antoisassa arjessa. Toivottavasti viihdyt kanssamme ja löydät kirjoituksistamme juuri niitä asioita, joita olet ehkä jo etsinytkin omaan elämääsi. Tervetuloa ottamaan kanssamme askeleita hyvinvoivaan arkeen!




Keitä me olemme?

Hanna, 31-vuotias kahden tytön äiti.
Heräsin kolmenkympin korvilla siihen, että haluan jaksaa ja voida paremmin. Tietoa ravintojutuista, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ihmiskehosta -ja mielestäkin minulla kyllä oli, mutta käytäntöön asti oppimani asiat ei kuitenkaan OIKEASTI olleet kunnolla päässeet.
Itsensä kehittämisen kautta syntynyt oivallus siitä, että minä itse olen vastuussa omasta olostani, ajatuksistani, jaksamisestani ja elämästä ylipäätään herätti vihdoin kunnolla innostuksen muutoksille. Omasta kokemuksesta tiedän, että muutoksien, pienten tai suurien, tekeminen omassa arjessa ei ole helppoa, mutta aivan varmasti mahdollista, myös sinulle jos niin haluat! <3
Tuon blogiin varmasti ison ripauksen heittäytymistä, smoothiehulluutta, joogailua, vinkkejä ja kokemuksia lasten kanssa matkustamisesta, värejä lautaselle, rentoa mutta syvällistäkin pohdintaa elämästä sekä pyydän takuulla selviytymisvinkkejä kahden tytön aiheuttamiin hermoromahduksiin! Super innoissani ja totaalisen avoimin mielin tätä uutta kokemusta kohti, ja malttamattomana odotan että pääsemme kunnolla vauhtiin! Toivottavasti onnistun tuomaan omalta osaltani blogiin innostusta ja inspiraatiota johon pystytte samaistumaan ja josta saatte iloa omaan arkeen!

Hanna on mielettömän energinen ja innostava tyyppi, joka toimii itselleni esikuvana siitä, miten rohkeasti uusia asioita voikaan tarttua tekemään. Hannalla on hyvä huumorintaju ja hänen seurassaan tulee harvoin tylsää. Hannan syvälliset pohdinnat elämästä ovat hyvinkin innostavia ja hän todellakin elää kuten opettaa.
-Elli-
Hanna on iloinen tyyppi, jonka ilo tarttuu myös muihin ihmisiin. Ihailen Hannan optimismia, upeaa elämänasennetta ja rohkeutta olla oma itsensä. Hanna ei lannistu pienistä vaan puskee asenteella läpi vaikka harmaan kiven.
-Outi-



Elli, 26v, iloinen ja innostuva kahden pienen lapsen äiti ja vaimo.
Into itsensä kehittämiseen syttyi muutama vuosi sitten kriisin kautta, kun monien isojen tavoitteiden täytyttyä elämä ei ollutkaan täydellistä kuten olin kuvitellut vaan elin jo seuraavassa sitten kun -hetkessä. Elämän suorittamisen oli loputtava ja oli alettava oikeasti elämään tätä hetkeä. Tämä ei ollutkaan ihan niin helppoa mitä mietelauseet usein antavat ymmärtää vaan keinoja tasapainon saavuttamiseen piti alkaa aktiivisesti miettimään, etsimään ja kokeilemaan.
Ehkä tärkein oppimani asia on ollut se, että sitä on itse vastuussa omista ajatuksistaan, toiminnastaan ja elämästään. Toisia ihmisiä ei voi muuttaa, mutta itseäsi voit <3. Ja heti perään voin todeta, että tämän oivalluksen muistaminen ja huomioiminen omassa tekemisessä joka päivä ja joka hetki, on paljon helpommin sanottu kuin tehty :D
Tuon blogiin varmasti käytännön juttuja oman talouden hallinnasta, ruokailusta lasten kanssa, jaan hyväksi havaitsemiani reseptejä sekä pohdintoja tunteista, niiden vaikutuksista omaan toimintaan ja vinkkejä niiden hallintaan. 
On huikeaa päästä jakamaan teidän kanssanne tätä matkaa ja toivon todella, että saat pohdinnoistamme  inspiraatiota, innostusta, tasapainoa ja välillä huojennustakin omaan arkeesi!  <3

"Elli on todellinen tuumasta toimeen tarttuja, rehellinen ja energinen. Ollut huikeaa seurata miten Elli on muutosta kaivatessaan ottanut isoja harppauksia kohti tavoitteitaan, kaivanut tietoa kiinnostuksen kohteistaan ja rohkeasti mennyt niitä asioita kohti joita omaan ja perheensä elämään kaipaa. Todella inspiroivaa seuraa tämä äänekkäällä naurulla höystetty nainen!"
-Hanna-
"Elli on innostava esimerkki siitä miten oma elämä otetaan haltuun. Ihailen Ellin paneutumista asioihin ja sitä, miten Elli menee rohkeasti ja pitkäjänteisesti omia tavoitteitaan kohti. Elli on innostavaa ja hauskaa seuraa. Kaikenkaikkiaan ihan mahtava tyyppi."
-Outi-


Outi, 34 vuotta, kahden lapsen äiti, yhden reissutyöläisen vaimo.
Olen ollut kiinnostunut hyvinvoinnista, ravinnosta ja itselle parempien valintojen tekemisestä koko aikuisikäni. Konkreettisten muutosten tekeminen omassa elämässä on usein vain jäänyt suunnitteluasteelle tai hetken huumaksi. Oikeastaan vasta äidiksi tultuani olen tajunnut kuinka iso merkitys sillä, että voin hyvin, on arjen laadulle ja kuinka se heijastuu koko perheen hyvinvointiin.
Viimeisen vuoden aikana minusta on tuntunut siltä, että nyt on ihan oikeasti aika muutokselle ja olen tietoisesti ja tavoitteellisesti lähtenytkin muuttaamaan asioita itsessäni ja omissa tavoissa. On ollut palkitsevaa huomata omien valintojen seuraukset ja tahdon ehdottomasti jatkaa tällä tiellä.
Minulta voi odottaa blogiin kirjoituksia ainakin oman ajan ottamisen merkityksestä, liikunnasta ja luonnon hyvinvointivaikutuksista, kotiaskareissa oikomisesta, itsensä motivoinnista sekä pienellä budjetilla elämisestä. Koska ruoka ja ravitsemus ovat myös kiinnostukseni kohteena, tulen varmasti jakamaan paljon ruokaan liittyviä juttuja sekä reseptejä arjen helppoihin ja maistuviin ruokiin.
On huippua päästä tekemään tätä juuri näiden kahden innostavan ja rohkean naisen kanssa. En malta odottaa mitä tästä syntyy!

"Outissa arvostan hänen rauhallisuuttaan, kuuntelutaitojaan ja kykyä ymmärtää muita. Vaikkakin Outi on meistä kolmesta rauhallisin, ei hän suinkaan ole mikään tylsä tyyppi, vaan hänellä on mainio huumorintaju. Outiin on helppo luottaa ja hänen pitkäjänteinen työ oman hyvinvoinnin parissa näkyy hänen arjessaan ja se on varmasti pitkälti syy myös siihen, miksi hänen seurassaan on niin hyvä ja helppo olla."
-Elli-
"Emme ole tunteneet kovin pitkään, vaikka ei todellakaan tunnu siltä. Olemme Outin kanssa todella erilaisia, mutta silti samanlaisia. Outilla on paljon piirteitä joita omassa luonteessani haluaisin vahvistaa ja varmasti siksi viihdyn niin älyttömän hyvin hänen seurassaan! Outi on rohkea, tasapainoinen, lämmin ja mielestäni onnistuu tuomaan lähellään olevissa ihmisissä esiin heidän parhaat puolensa."
-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti