lauantai 17. helmikuuta 2018

VihreÀ aloitus viikonlopulle!

Ihanaa Lauantaita!💓

Viikonloppu aamuissa vaan on sitÀ jotain taikaa, ollut aina, ihan pienestÀ asti. Niin myös tÀnÀ aamuna, ilman mitÀÀn erikoista, samat kaaokset kuin muinakin aamuina, mutta silti lauantai maistuu aina erikoiselta.

Halusin pikasesti tulla laittamaan teille raikkaan smoothiereseptin tÀnne blogiin, joka maistuu niin arkena kuin nÀin viikonloppunakin! MinÀ olen todellinen smoothieHULLU. En hirveÀsti edes syö muita aamupaloja kuin smoothieita, koska ne ovat super helppoja, nopeita, vaihtelevia ja ennen kaikkea ravitsevia. Itseasiassa smoothiet olivat se yksi iso syy ja innostava voima mikÀ sai minut kiinnostumaan ravinnosta suuremmissa mÀÀrin, joten kannatti koukuttua!



VIHREÄ VIIKONLOPUN ALOITUS (kahdelle)

- 2 banaania (mielummin hetken pakastimessa olleet)
- kourallinen pinaattia
- pari viipaletta kurkkua
- muutama lehti basilikaa
- puolikas appelsiini
- puolikkaan sitruunan mehu
- nesteeksi puoli tölkkiÀ kookos vettÀ (Itse kÀytin puhdistamon. Voi korvata vedellÀ)
- 2 ruokalusikallista vaniljan makuista kasviproteiinijauhetta
(Valinnainen, ja voi korvata esim vaniljajauheella tai jÀttÀÀ kokonaan pois)

KORISTELE MIELESI MUKAAN JA NAUTI!💓




Olen tehnyt paljon super hyviĂ€ smoothieta, ja vielĂ€ enemmĂ€n en niin hyviĂ€. Kuten elĂ€mĂ€ssĂ€, myös smoothieissa voi kestÀÀ hetki ennenkö tiedĂ€t mitkĂ€ ainesosat sopivat hyvin yhteen ja saavat aikaan sinulle tĂ€ydellisen kombon. PitÀÀ muistaa, ettĂ€ jokaisella on oma maku nĂ€issĂ€kin jutuissa, toiset tykkÀÀ makeista, toiset raikkaista, jotkut ei mistÀÀn. Joten neuvoni tĂ€ssĂ€kin asiassa; KOKEILE, HULLUTTELE, EPÄONNISTU JA ONNISTU ja sitĂ€ kautta löydĂ€ sinĂ€kin sisĂ€inen smoothiehullusi 😉

Super kivaa viikonloppua!💓

-Hanna

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti