maanantai 29. tammikuuta 2018

Talkoot100+ & FightBack

Varmasti jokainen jossain vaiheessa elämäänsä miettii, mikä on elämänsä tarkoitus, miksi ylipäätään elää sellaista elämää kuin elää ja mitä annettavaa itsellä on ympärilleen. Nämä ovat vaikeita kysymyksiä ja vastaukset niihin ovat takuulla erilaisia jokaisen meidän kohdalla. Luultavasti tällaiset ajatukset ovat olleet jokaisen meidän kirjoittajan mielessä, kun olemme lähteneet tavoittelemaan uusia asioita tai tekemään muutoksia tapaan, jolla elämäämme elämme. Toiveena oikeasti löytää sellainen rauha, ettei menneisyyden kahleet kahlitse eikä tulevaisuuden ennustamattomuus lannista. Kääntää katkeruus kiitollisuudeksi, tyytymättömyys onneksi ja haasteet mahdollisuuksiksi. Oppia arvostamaan ja ymmärtämään ajan rajallisuutta, koska meillä on varmasti ainoastaan tämä hetki, jota tosin aivan liian usein pidämme itsestäänselvyytenä.

Tytöt ja uudet FightBack-pipot 💓

Kuten olemme jo aiemmin maininneet, me kaikki kolme kirjoittajaa jaamme yhteisen intohimon itsensä kehittämistä kohtaan (harrastukset ne on kullakin :D) ja haluamme esimerkiksi kirjojen lukemisen lisäksi säännöllisesti käydä tapahtumissa, jotka muistuttavat hetkien tärkeydestä, inspiroivat elämään elämää täysillä ja antavat konkreettisia eväitä esimerkiksi tavoitteiden asettamiseen sekä tavoitteluun. Tiesimme, että vuoden 2016 puhujaksi valitulla Pekka Hyysalolla olisi näihin aiheisiin liittyen meille varmasti paljon annettavaa, ja hän olikin itseasiassa se sysäys ja syy joka sai meidät lähtemään tälle ensimmäiselle yhteiselle itsensä kehittämisreissulle talkoot 100+-tapahtumaan Lappeenrantaan.


Pekan FightBack💓

Tapahtuma oli kokonaisuutena todella monipuolinen, jossa jokainen palanen alusta loppuun tuki toistaan. Aina Minna Nikulan alussa pitämästä tähän hetkeen tuovasta läsnäoloharjoituksesta tapahtuman lopussa kuultuun Pekka Hyysalon huikeaan tarinaan. Vaikka lähdimmekin tapahtumaan sillä ajatuksella, että lähdemme kuuntelemaan Pekkaa, toisena pääpuhujana ollut Tuija Rummukainen todisti meille puheenvuoronsa ensimmäisistä sekunneista asti, että viimeisenä puhuvan Pekan "odottelusta" ei tulisi tylsää ;)


Tuijan kanssa 💓

Pelkästään Tuija Rummukaisen sisääntulo herätti koko salin kiinnostuksen ja sama energia pysyi yllä alusta loppuun. Tällä naisella oli todellakin suuri sylillinen ammattitaitoa sekä inspiraatiota ja hänen elämänasenteensa on huikea! Hän herättäisi varmasti sammuneemmankin elämänilon liekin uuteen roihuun! Tuija on kokenut ja menestynyt myynnin kouluttaja Human Energy Oy:stä ja hän on muunmuassa tutkinut suomalaisten huippumyyjien ja -pomojen tärkeitä ominaisuuksia sekä kirjoittanut aiheesta kolme kirjaa. Ja ei, myymisen taito ei ole hyödyksi ainoastaan myymistä työkseen tekeville, vaan ihan jokaiselle meistä joka päiväisessä elämässä, joten mekin koimme saavamme paljon hyödyllisiä työkaluja Tuijan esityksestä. Eniten Tuijan puheenvuorossa mielestämme kuitenkin korostui asenteen merkitys elämänlaatuun ja tavoitteiden asettamisen tärkeys omanlaisen elämän elämiseen.

Pekka Hyysalon puheenvuoro oli uskomaton. Ei pelkästään sen takia mitä hänelle on tapahtunut ja miten hän on taistellut itsensä tähän tilanteeseen missä on nyt, vaan intohimon ja asenteen vuoksi, jotka hänestä huokui. Intohimo ja sitoutuminen niin rakastamaansa lajia, mutta myös elämää kohtaan. Asenne nousta ylös vaikka kaatuu. Ja vielä uskomattomampaa juurikin se, että ne molemmat ovat säilyneet onnettomuudesta huolimatta.  Pekan puheenvuoro todellakin pysäytti miettimään niitä omia hetkiä ja omaa tarinaa. Tämän päivän "itsestäänselvyys" voi olla huomenna mahdotonta. Hän muistutti meitä kaikkia siitä, että hymy pysyy varmasti huulilla, kun teet niitä asioita, joita rakastat.

Pekan kanssa 💓

Itsensä kehittäminen voi kuulostaa monista pelottavalta ja oudolta, ehkä tylstältäkin. Miksi ihmeessä sitä pitäisi tehdä ja onko siitä muka jotain hyötyä? Kaikkia ei välttämättä kiinnosta lähteä kuuntelemaan seminaareja, vaikka ne innostavia ovatkin, mutta onneksi itsensä kehittäminen voi olla niin paljon muutakin! Hetki positiivisen kirjan parissa, kannustava äänikirja lenkillä, tsemppivideo tai vaikka vaan sinut iloiseksi tekevien asioiden miettiminen aamuisin. Löydät varmasti ne jutut mitkä sinua inspiroi, herättää ajatuksia ja tuo iloa päiviisi! Olemme varmasti kaikki yhtä mieltä siitä, että positiivisten juttujen syöttäminen omaan pääkoppaan ei voi olla muutakuin hyvä juttu!!


"Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista. Se on tekemistä, olemista ja joksikin tulemista. Se on sitä mitä aioit tehdä sen jälkeen kun olet lukenut tämän."
-Mike Dooley


Jos tapahtumakiertue alkoi kiinnostaa niin suosittelemme ehdottomasti osallistumaan siihen! Talkoot 100+ on kiertue, joka käsittää neljä kaupunkia; Jo mennyt Lappeenranta,  Jyväskylä 14.2, Helsinki 6.3 ja Tampere 15.3. Puhujina tapahtumassa siis huikeat Tuija Rummukainen ja Pekka Hyysalo. Kiertue lupaa nettisivuillansa olevansa positiivista ajattelua, tahdonvoimaa, toivoa ja periksiantamattomuutta kaikissa elämäntilanteissa, ja koettuamme ensimmäisen kiertuepäivän Lappeenrannassa, voimme allekirjoittaa tämän täysin!💓 Talkoot100+ kotisivuille pääset tästä.

MEILLE ON TULLUT LOISTAVA TILAISUUS MYÖS ARPOA YHDELLE ONNEKKAALLE LIPPU TAPAHTUMAAN!! (Lipun arvo 165 €). 
Arvontaan pääset osallistumaan blogimme Facebook sivulla tästä.

Inspiroivaa viikkoa,

-Elli, Outi ja Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti